E-mail Emailclient gezocht

Beste vrienden, nu de oude "Windows Mail" vervangen wordt door de nieuwe Outlook ben ik op zoek naar een (liefst) gratise emailclient waarbij ik zowel hotmail, Gmail en mijn info@ adres van de vereniging emails kan mee ontvangen als versturen. Iemand een idee? Het is gemakkelijk om alle e-mails op dezelfde plaats te kunnen ontvangen. Dit voor mijn laptop met Windows 11 erop.
Bij de nieuwe Outlook word dit "info@" adres van de vereniging niet ondersteunt.
Bedankt voor het meedenken😉
 
deze info wil ik u graag delen
ik zie dat je ook vereniging emails
via Google kan je uw Email domeinnaam beheren gratis + je krijg 100TB opslag en je kan overal aan uw mails
hier is de link
 
volgens mij klopt dit niet helemaal : Google is géén registrar voor de toekenning en beheer van domeinnamen, wat je hierboven suggereert. Je kan er wel samenwerken met andere mailgebruikers in die Workspace, maar enkel op basis van een geregistreerde domeinnaam, bij een registrar. Je kan er ook géén publiek toegankelijke website van je vereniging mee hosten, daarvoor heb je een hosting provider nodig. Meestal worden beide functionaliteiten door één en dezelfde organisatie verzekerd. Zoals voor dit forum : Alfahosting en privé werk ik voor 3 domeinen met Versio...

Strikt genomen beantwoord deze vorm van 'interne samenwerking' echter wél aan de vraag van TS !!!
Het bekijken waard, maar géén valse verwachtingen scheppen - wat je nu hebt zal nodig blijven, Google Workspace kan dit niet vervangen, wel aanvullen !
 
Ik heb het misschien slecht uitgelegd !

Ik ben bij een vereniging , via Google Workspace for Nonprofits, daarmee kunnen we een e-mail adressen met uw domeinnaam van de vereniging aanmaken en beheren.

wat we ook hiermee kunnen is "e-mail groepen aanmaken”en " Google meet ".

Als standaard Google gebruiker kan je maar per keer 1 uur, Google meet gebruiken daarna moet je opnieuw online gesprek aanmaken en dan heb je terug 1 uur of je moet overstappen naar Premium abonnement .

In een Google Workspace for Nonprofits heb je daar geen last van.

Als iemand zijn e-mail willen controleren met de domeinnaam van de vereniging, doen we dat via Gmail . bv voornaam.naam@domeinnaam.be.

Maar ik kan u wel zeggen dat we hiermee wel veel geld mee besparen.

Anders was het tussen de 50€ en 100€ per maand dat we betaalde aan Google Workspace
 
Laatst bewerkt:
Ik heb ondertussen "blue mail" geprobeerd en het importeren gaat zeer gemakkelijk.(ook de kalenderfunctie doet het perfect) de meerwaarde om+ aan te vragen acht ik niet direct nodig. Thunderbird nog niet getest maar probeer ik in de toekomst wel eens. Heeft die nog meer handige functies Lange Pier dan blue?
Ik ga de tips van Patrick ook even aandachtig bekijken want dat zou voor de vereniging wel goed uitkomen, bedankt hiervoor.
 
Ik ga de tips van Patrick ook even aandachtig bekijken want dat zou voor de vereniging wel goed uitkomen, bedankt hiervoor.
Als je hierover met anderen van gedachten wil wisselen, ervaringen delen etc... nodig ik je graag uit hiervoor in eigen naam een nieuw topic te openen op dit forum !
Zo valt het op en krijg je meer aandacht.
 
Terug
Bovenaan