Winrar

Winrar 6.20

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Tuts heeft een download toegevoegd :

Winrar - Met WinRAR comprimeer je bestanden, zodat ze minder ruimte innemen op je harde schijf

Met WinRAR comprimeer je bestanden, zodat ze minder ruimte innemen op je harde schijf en je de bestanden eenvoudiger kunt verzenden. Het programma ondersteunt drie formaten wat betreft comprimeren: ZIP, RAR en het nieuwe RAR5 dat in deze versie geïntroduceerd wordt. Dit formaat biedt een betere compressieverhouding.
Eventueel is het mogelijk een gecomprimeerd bestand te beschermen met een wachtwoord. Perfect om nieuwsgierige aagjes buiten de deur te houden...

Ga naar het bestand...
 

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Tuts update Winrar naar nieuwe versie:

Software-update: WinRAR 5.90

winrar.jpg


Wijzigingen in versie 5.90

De RAR-compressiesnelheid is verbeterd voor CPU's met 16 en meer cores.
De "snelste" methode (-m1-opdrachtregelequivalent) bereikt doorgaans een hogere compressieverhouding voor zeer comprimeerbare gegevenstypen bij het maken van RAR5-archieven.
Het maximale aantal gebruikte threads is verhoogd van 32 naar 64. De opdrachtregel -mt switch accepteert waarden van 1 tot 64.
De parameter "Multithreading" op de "Algemeen" -pagina van WinRAR-instellingen...

Lees de rest van dit update-item...
 

Patrick.S

Steunend lid
Vip Lid
als dat niet gratis zou zijn dan hou het ook niet meer mogen werk na 30 dagen en het is gewoon gedownlodad en installeert waar schijnlijk zijn er funcie die niet meer werken na 30 dagen maar die heb ik niet nodig
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
De aanpak van die bedrijven achter WinRAR en WinZIP ligt iets anders. Men weet wie het gebruikt... en men weet daarbij ook of het een licentie bevat of niet. Indien niet, kan men langs gerechtelijke kant de gebruiker (klant) contacteren, om de keuze van een licentie voor te schotelen. Als particulier zal men je niet snel aanpakken (is moeilijker te traceren), maar KMO's of andere organisaties moeten toch opletten hiermee. Men weet toch dat mensen dit gebruiken, en blijven gebruiken. Het is dus aan de klant om legaal daar naar te handelen. En het is het recht van WinRAR of WinZIP om die gebruikers hierop te wijzen.

Ik heb trouwens al zo'n brief in handen gehad, daarom...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan