Androïd Verzenden gegevens met smart switch

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo: Ik heb een vraag waar ikzelf niet uitkom en ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen,het is het volgende:

Ik heb een Nieuwe Samsung Smartphone gekocht,de Samsung Galaxy A30s,nu wil ik de oude gegevens van mijn Nokia 3 overzetten naar de Samsung Galaxy A30s,maar dit lukt niet,ik heb het via Smart Switch van Samsung geprobeerd,maar die zet wel veel over maar in Whatsapp zet hij wel alle contactpersonen weg ,maar de gegevens(tekst) die staan er niet in.Ik heb al van alles geprobeerd met Backups maar het gaat mij tot nu toe nog niet lukken,Is er iemand die mij hiermee kan helpen,en een goede beschrijving kan geven wat ik moet doen.
Bij voorbaat hartelijk dank:

Groetjes Wim
 
jammer genoeg ben ik een iPhone user, Android ..... brrrrr
Google, je hebt wel een Google-account nodig, is universeel en bruikbaar voor iedereen. bekijk het forum 'Android' maar es rustig, je vind er zeker een oplossing!
blijkbaar zijn onze 'android' specialisten off-line
 
Hallo Patje001: Heel gemakkelijk systeem,maar werkt dit ook voor Android naar Android,dus ik bedoel als ik Whatsapp op mijn PC zet,kan ik die dan naar mijn Samsung(Android) telefoon kopieren en werkt dat dan ook?Via Whatsup Web werkt dit prima naar mijn PC maar dat is Windows ,maar mijn telefoon is Android,dus als dat ook zo zou werken is mijn probleem opgelost.
Laat mij dat nog even weten of dat ook kan op deze manier.
 
ik heb voor u een mijn whatsApp verwijder en daarna terug installeert en kijk ik te zien zelfs hij vraag om de gegevens te herstellen ook foto's en filmpje

Screenshot_20200921-154742_WhatsApp.jpg
Screenshot_20200921-154752_WhatsApp.jpg
 
Hoi Patje001:
Oké,altijd makkelijk en dat zal ik ook eens gaan proberen,want wat U het laatst hebt gestuurd,daar kan ik de Android QR code niet gevonden krijgen,want het gaat erover dat ik mijn Whatsapp gegevens( dus ook de tekst naar mijn nieuwe telefoon kan overbrengen)het gaat van een Nokia3 naar de Samsung Galaxy A30,dus dat wil mij nog niet lukken,van telefoon naar de desktop is helemaal geen probleem.Want als ik met mijn oude telefoon Nokia3 de gegevens over kan zetten naar mijn desktop of laptop dan zijn die gegevens toch ook geschikt voor Android,of zie ik dat verkeerd?En dan kan ik die toch wel naar mijn nieuwe telefoon(Samsung Galaxy A30)kopieren,of gaat dat niet?
 
ik heb tot nu toe enkel een Samsung gehad alles wat er in WhatsApp verschijnt word ook opgeslagen op uw smartphone bij Samsung noemt dat mijn bestanden daar heb je een map WhatsApp daar heb je ook een map media in daar staan uw foto en video en de rest in maar op uw oude nokia in whatsapp en dan instellingen daar heb tijdens Roaming dat alles niet aangevinkt staat hier door kan het ook zijn dat hij niet alles overzet en die QR code staat bij instellingen naast uw naam heb je vierkandjes daaronder staat uw QR code

en kan je met dit iets doen open wel eerst WhatsApp en vanaf dan

Lokale back-up overzetten
  1. Maak een back-up door naar 'Instellingen > Chats > Chat back-up' te gaan;
  2. Kopieer de map /WhatsApp/ van je smartphone naar je computer via een usb-kabel. ...
  3. Kopieer deze map vervolgens op je nieuwe smartphone;
  4. Installeer WhatsApp en herstel de laatste gespreksgeschiedenis.
dit is wel het laatst wat ik weet hier na kan ik u niet meer helpen tot dit rijkt mijn kennis
 
Had jij geen backup aanstaan dan in de Nokia 3? Normaal moet jij helemaal niets doen, juist inloggen en alles verschijnt op je nieuwe toestel. Ook de gesprekken. Ontdek de kracht van een account mensen. Is een verademing. Het is bij mij zelfs zo, dat een backup maken bijna geen zin meer heeft. Doe ik dan bij deze ook niet. Nog nooit gedaan en heb ook nog nooit de behoefte gehad om dit te doen en met alles mooi in accounts te gieten en de wachtwoorden netjes bij te houden ben ik met een nieuw toestel zo weer mee. Ik begrijp eigenlijk niet waarom mensen zo kunnen sukkelen. Het word je langs alle kanten op een dienblaadje aangeboden. Ik doe 90% met mijn Google account, de rest is inloggen op hun eigen ding. Kleine setting dingen moet ik dan wel nog doen, maar dat is dan spelen met mijn toestel, en dat is mijn ding, dus helemaal niet erg.
 
  • Leuk
Waarderingen: wivy
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan