lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
beste

sedert een 14-tal dagen valt mijn utorrent ineens uit. ik krijg dan melding utorrent werkt niet meer. Ik download ook 's nachts en als ik dan opsta werkt utorrent dikwijls niet meer. ik heb dit ook met bittorrent. vroeger was dat niet zo. Kan het te maken hebben met updates van windows 7??
dank
lucko
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
Ik ben niet echt een voorstander van torrents. Mede om de Peer 2 Peer verbindingen. Je maakt hiermee zeer veel verbindingen met allerhande andere gebruikers. Bij mij komt het er alleszins nooit meer op.
Ik denk eerder dat het probleem in de netwerking dient gezocht te worden.

Kan ook een windows instelling zijn. Ga naar je netwerk adapter hardware configuratie, en schakel de mogelijkheid uit om je NIC uit te schakelen om energie te besparen.

nic.jpg
 

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
ok dank je
maar hoe zet ik dan mijn bestaande torrents over naar qbittorrent
en ik heb ook bittorrent en deze valt ook uit
 

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
heb net het qbit geïnstalleerd, maar ik zie er geen planner in zoals bij utorrent of heb ik het mis.
 
Ik gebruik zelf qBittorrent niet en louter afgaande op de suggestie die hier werd gepost lijkt er dan ook me dan ook (nog ?) geen planner in te zitten ... blijft dan ook de belangrijkste vraag: werkt hij wél op jouw systeem in tegenstelling tot µTorrent en BitTorrent waarvan je aangaf dat deze niet werken ? ...
 

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
ze werken wel, maar nu en dan vallen ze opeens uit en ik weet bijgod niet hoe dat komt. ik zal zien of qbit ook uitvalt of niet
dank
 

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
wel die verbinding uitgevinkt, deze namiddag ook weer uitgevallen en ik kreeg de melding dat windows het had afgesloten
 
Bovenaan Onderaan