Status
Niet open voor verdere reacties.
OnePlus 3T

Indeling:
OnePlus het Chinese merk die heel goede specs aan een scherpe prijs kan aanbieden, maar voorheen enkel gekocht kon worden indien je een uitnodiging kreeg kan nu sinds de OnePlus 3 gewoon online gekocht worden. Naar alle waarschijnlijkheid zullen ze het met de OnePlus 3T ook gewoon online aanbieden en niet zoals ze met de OnePlus en de OnePlus 2 enkel te koop met een uitnodiging aanboden. Maar dat word naar alle waarschijnlijkheid allemaal uit de doeken gedaan op 15 November, die datum staat gepind als een belangrijke datum. Hopelijk loopt de verkoop ook niet zo storm als voor de OnePlus 3 die enkele weken wereldwijd met een verkoop stop gezeten heeft. Maar wat bied de OnePlus 3T nu eigenlijk?

Scherm:
De OnePlus 3T komt met een AMOLED scherm van 5,5” met een resolutie van 1920x1080 pixels , wat neer komt op 401PPI wat heel mooi is natuurlijk. Zeker door het AMOLED scherm. Verder krijgt het scherm Corning Gorilla Glass 4 mee ter bescherming tegen krassen en vuil.

Camera’s:
De OnePlus 3T krijgt achteraan een aangename 16MP camera met een super mooie f/1.7 waarde. Verder krijgt hij fase detectie, autofocus, OIS ( optische beeld stabilisatie), LED fitser. Verder krijgt hij volgende kenmerken mee, gezichts herkenning, panorama en HDR.
De frontcamera is eveneens een heel mooie 8MP f/2.0 camera, daar kunnen heel wat camera’s achteraan nog niet aan tippen.

Chipset:
De OnePlus 3T krijgt de allernieuwste processor van Qualcomm Snapdragon mee . De Qualcomm Snapdragon 821 geconfigureerd in Quad core en geklokt in 2x1,6GHz Kryo en 2x2,35GHz Kryo. Verder kan je kiezen tussen of de 64GB intern geheugen versie of de 128GB versie. Beide versies krijgen 6GB RAM mee aan boord. Helaas is het geheugen niet uit te breiden.
Uit de doos draait dit toestel op Android 7.0

Batterij:
Om de OnePlus 3T van power te voorzien krijgt dit toetsel een mooie 3300 mAh sterke niet verwijderbare Li-Ion .

Sensoren:
Vingerprintscanner, accelerometer, gyro, proximty en kompas.

Specificaties:

OnePlus 3T
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan