Status
Niet open voor verdere reacties.

Jacques

Steunend lid
Vip Lid
Hallo,
Ik ben nog maar pas VIP lid en ik ben inderdaad ook eens op spotnet gaan neuzen.
Ik zie dat men daar spelletjes voor 3ds en wiiu kan downloaden.
Mijn vraag is? Wat heb je dan nog nodig om de spelletjes op je 3DS of Wiiu te krijgen,
weet toevallig iemand daar meer over en hoe gaat het in zn werk.
Alvast heel veel dank bij voorbaat
Jacques
 

Skippy

Beheerder
Forumleiding
Admin
99% wat op Spotnet geplaatst is zijn spots van illegale uploads naar de newsgroups.

Alles wat je daar aan software en spellen vindt is illegaal en ben je afhankelijk van hoe de persoon zoiets werkend heeft gekregen. Soms is het een keygenerator soms is het een bestandje wat overschreven moet worden en soms gaat alles automatisch en hoef je niets te doen.
Meestal is er een bestand aanwezig hoe te handelen en is alles aanwezig in de download om het werkend te krijgen, maar soms werkt het ook helemaal niet of zijn er besmettingen aanwezig in zo'n download. Daarom altijd eerst alles scannen voor je verder gaat met installeren.

Maar je blijft afhankelijk van de uploader, soms is dit de spotter op Spotnet zelf, maar het kan ook iemand anders zijn die iets gevonden heeft in de newsgroepen en hiervan melding maakt op Spotnet.

Kortom, het is niet simpel een uitleg te geven hoe te handelen. Als je je er aan wilt wagen zou ik zeggen, gewoon downloaden en alles goed lezen wat er eventueel bij zit en daarna proberen of het werkt.

Wij kunnen en mogen uiteraard hier op het forum geen illegale software toejuichen, vandaar alleen een uitleg hoe zoiets in elkaar steekt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan