cve

Medewerker
Forumleiding
Motorola Moto Z

Inleiding.
Motorola heeft zijn X uit het gamma gehaald en heeft die nu vervangen door de Moto Z . Lenovo heeft dit zo besloten enkele maanden geleden dat de X uit het gamma ging en dat de nieuwe de Z ging heten, Nu is hij gepresenteerd en komt waarschijnlijk in September op de markt. Wat mogen we van deze Phablet verwachten?

Scherm.
Motorola Moto Z krijgt een 5,5” groot AMOLED scherm met een mooie resolutie van 2560x1440 pixels wat neer komt op een heel mooie 535PPI en dat ondanks zijn grote scherm.
Ter bescherming tegen krassen en vuil krijgt het de Moto Z Corning Gorilla Glass 4.

Camera’s.
De motorola Moto Z komt met 2 camera’s, achteraan prijkt er een mooie 13MP f/1.8 camera. Hij krijgt ondermeer laser autofocus, OIS(stabilsatie) dual LED filtser in dual tonen, geo taggin, gezichts herkenning, panorama en HDR.
De frontcamera is een 5MP f/2.2 camera en krijgt een LED flitser mee aan boord.

Chipset.
De Motorola Moto Z komt met een Qualcomm Snapdragon 820 processor geconfigureerd net als de andere valggenschepen met deze super chip in dual Core op 2,15GHz Kryo & dual core 1,6GHz Kryo en krijgt eveneens een GPU Adreno 530, dit alles word ondersteunt door 4GB RAM en je kan kiezen of door 32GB intern geheugen of 64GB intern geheugen , telkens wel te vermeerderen tot 256GB door middel van een micro SD kaartje.
Uit de doos komt draait dit top toestel op het nieuwe Android 6.0.1.

Batterij.
De Motorola Moto Z komt met een niet verwijderbare 2600 mAh sterke Li-Ion batterij aan boord.

Specificaties.

Motorola Moto Z
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Gelukkig krijgt dit toestel van Motorola wel de update naar Android 7, het is dan ook wel een toptoestel.
 
Bovenaan Onderaan