Mededeling Migratie van servers en hosting uitgevoerd !!!

Status
Niet open voor verdere reacties.

PhilipV

Beheerder
Forumleiding
Admin
De onderstaande, aangekondigde aktie is nu dus uitgevoerd.

====

"PCTuts.be" mag er prat op gaan makkelijk bereikbaar te zijn én een snelle respons in de browser aan te bieden, dat zult u ongetwijfeld beamen...

Maar het wordt waarschijnlijk binnenkort nog beter. We kregen namelijk bericht van onze hosting provider dat zijn servers, en dus ook die waarop ons forum staat, verplaatst worden naar een andere ruimte. Daarbij wordt er meteen ook voor geopteerd om de server te vernieuwen, meer bepaald door het gebruik van SSD (Solid State Drive) opslagmedia.

Dit zal, om de 'downtime' zoveel mogelijk te beperken, voornamelijk in de late avond of nacht worden uitgevoerd. Gezien er een kopie moet gemaakt worden van de huidige omgeving is het onvermijdelijk dat er toch enige onderbreking in de bereikbaarheid kan ontstaan.
De werken zullen gebeuren in de week van 23 maart tot 28 maart. Exact bepalen wanneer onze server en forum-inhoud aan de beurt is, is niet mogelijk.

Gedurende een overgangsperiode zal de oude server in de lucht blijven, maar doorverwijzen naar de nieuwe hosting. Dit wordt ingeregeld op niveau van het IP-adres en is voor u, als gebruiker, niet te merken. Het adres blijft gedurende de ganse overgang ongewijzigd : https://www.pctuts.be

Wij houden jullie verder op de hoogte ....
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan