Honor V8

Inleiding
Honor de zusteronderneming van Huawei komt met de tegenpool voor hun eigen Huawei P9. Want hij neemt letterlijk de Leica gecertificeerde dubbele lens mee over van de P9. Maar of we deze Honor V8 gaan mogen verwachten in de Benelux is nog zeer de vraag.. Wat mogen we allemaal van dit toestel verwachten? Nog niet alles is geweten, maar toch is het reeds de moeite om het jullie mee te delen.

Scherm
De Honor V8 komt met een 5,7” IPS-NEO LCD scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels wat een 386PPI garandeerd en daarmee is dit een Full HD scherm en is dit toestel door zijn groot scherm eigenlijk een Phablet.

Camera’s
Zoals in de inleiding al meegedeeld krijgt deze Honor V8 dezelfde camera als de Huawei P9, dat is een dubbele 12MP f/2/2 27MM Leica gecertificeerde lens. Dus is die lens bij zowel de Huawei als de Honor NIET van Leica en de software ook niet. Met dual LED flits in dual tonen. Hij krijgt onder meer fase detectie, geo tagging, gezichts/glimlach detectie, panorama en HDR.
De frontcamera is een 8MP f/2.4 camera.

Chipset
Deze Honor V8 draait met een uit het Moeder huis (Huawei) eigen processor HiSilicon Kirin 950 processor dat in Quad core configuratie is opgesteld en is geklokt op 2,3GHz Cortex A72 en Quad core 1,8GHz cortex A53 met een Mali T880 MP4. Hij krijgt 4GB RAM en 32GB intern geheugen dat uitbreidbaar is door middel van een micro SD kaartje tot 128GB.
Uit de doos draait deze Honor V8 reeds op Android 6.0

Batterij
De Honor V8 krijgt een niet verwijderbare 3400mAh Li-Ion

Specificaties

Huawei Honor V8 - Full phone specifications
 
Laatst bewerkt:

cve

Medewerker
Forumleiding
Hij is vandaag officieel voorgesteld. Dus binnen hier en 2 maand zou hij denk ik in de winkelrekken te vinden zijn.
 
Bovenaan Onderaan