cve

Medewerker
Forumleiding
Honor 5C en 5C Plus

Inleiding
Op de chinese keuringsite Tenaa ligt er een nieuwe telefoon van Huawei Honor op de pijnbank. De Honor 5C namelijk. Het beloofd een prijskiller te worden als we het mogen geloven. Of het toestel in de benelux haalt is nog lang niet duidelijk. Het is wel zo dat de 4C het niet heeft gehaald. Misschien dat Huawei het dit keer wel terug op de rol zet voor de Benelux. Wat kunnen we verwachten van de Honor 5C?

Scherm
De Honor 5C komt met een IPS LCD 5,2” Full HD scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels wat neerkomt op een 423PPI.

Camera’s
Aan de achterkant komt een 13MP f/2.0 camera Met LED flits . Krijgt ondermeer Geo tagging, glimlach/ gezicht herkenning, panorama en HDR mee.
De frontcamera is een 8MP camera, wat ruim voldoende is om te videobellen of om selfies mee te maken.

Chipset
De Honor 5C komt met een uit het moedermerk Huawei’s eigen huis HiSilicon Kirin 650 processor geklokt op 2.0GHz Quad Core Cortex A53 & Quad core 1.7GHz Cortex A53 en 2 GB RAM en 16GB intern geheugen.

Kies je voor de ​Honor 5C Plus versie, dan krijg je 3GB RAM en 32GB intern geheugen.

Batterij
De batterij is een 3000mAh sterke batterij, daar het een Chinese telefoon is denk ik dat het een Li-Po batterij zal zijn.

Specificaties

http://www.gizchina.com/2016/04/15/huawei-honor-5c-shows-budget-face-tenaa/

http://www.gsmarena.com/huawei_honor_5c-8074.php
 
Laatst bewerkt:

cve

Medewerker
Forumleiding
Specificaties zijn aangevuld tot zover het kan, het is nu reeds bijna een volledige specificatie lijst. Wat eerst een Octa core ging worden is uiteindelijk een deftige quad core geworden. De batterij was eerst een 2900mAh en blijkt nu een 3000mAh te zijn. Dus er zijn wel wat aanpassingen gebeurt. Wat toevoegingen in camera gebied ook gebeurt.
 

cve

Medewerker
Forumleiding
De prijs zou 165€ bedragen en al in bepaalde winkelrekken te vinden zijn in Nederland.
 
Bovenaan Onderaan