cve

Medewerker
Forumleiding
Beste vrienden.

Het is terug bijnanieuwjaar en dan is het ook weer tijd voor een nieuwe CES meeting inLas Vegas.


Asus kondigd daar enkele nieuwemodellen aan. Ze gaan de nieuwe Zenphone aankondigen en nog eencompleet nieuwe slimmere Smartphone genaamd Project Tango-Smartphone.Dus daar kijken we al heel hard naar uit om de nieuweheden van Asuste zien. Nog wel enkele weken wachten tot het nieuwe jaar.


LG heeft ook al in zijn boeken latenzien met wat ze gaan aankondigen op DE meeting in Las Vegas op hetCES 2107.
LG gaat in het budget gamma van rond de100€ 2 nieuwe toestellen aankondigen, dat is de K3 en de nieuwe K4.Dit zijn dus Smartphones uit het budget gamma en dat zul je gemerkthebben. Ze krijgen een laag resolutie scherm met 1GB RAM en 8GB aanintern geheugen. Dus spannende toestellen zullen het niet worden.
In de middenmoot zullen zal LG nog denieuwe K8 voorstellen waar de specs al iets betere kaarten kunnenvoorleggen met 1,5GB RAM aan boord en een iets krachtigere Quad-Coreals de K3 en 4 modellen mee krijgen.
Nog iets hoger gepresenteerd komt dande K10 met 2GB RAM en een Octa-Core
Verder gaat een verder doorontwikkeldeLG Stylus 3 die de 2 zal gaan moeten opvolgen. Die is ook weer ietskrachtiger als de Stylus 2 Dat zijn dan 5 nieuwe toestellen dat LGgaat aankondigen op het CES in Las Vegas.
Dit lijstje is zeker nog niet compleet,er volgen nog meer de komende dagen. Ik verwacht ook terug iets vanonze vrienden van het franse merk Wiko, het een beetje wacko merk inSmartphone land. Maar ik kan het wel pruimen wat die op de marktbrengen.
 
Bovenaan Onderaan