Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
CCleaner 5

Piriform heeft de final release van CCleaner 5.0 uitgebracht. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Nero, Photoshop, Ad-Aware, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer. Naast opruimen kan CCleaner ook fouten in het register en in snelkoppelingen verhelpen, de lijst met programma's die mee starten met Windows aanpassen en is het mogelijk om cookies te beheren.

In versie 5.0 heeft het programma een nieuw uiterlijk gekregen, moeten aanpassingen onder de motorkap het programma sneller zijn werk laten doen en kunnen nu ook de plugins in Google Chrome worden beheerd. Verder heeft de pro-versie, waarvoor twintig euro moet worden overhandigd, een automatische updatefunctie.
 

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Update ccleaner 5

Update ccleaner 5

Er is een update uitgekomen voor ccleaner 5

In deze update worden internet sporen van Firefox en Opera beter verwijderd. Ook is een hulpmiddel voor Schijfanalyse toegevoegd onder het Gereedschap. Hiermee kun je zien hoeveel ruimte op je harde schijf wordt ingenomen door afbeeldingen, video's, muziek, documenten en andere bestanden. Als je schijf bijna vol is kun je ook bestanden sorteren op grootte zodat je weet hoe je de meeste ruimte kunt vrijmaken.

22-12-2014 15-51-18.jpg
 

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
CCleaner 5.08 voor Windows is verschenen. In deze versie worden Opera en Microsofts nieuwe Edge-browser voor Windows 10 beter opgeschoond. Ook is ondersteuning voor Foxit Reader 7 toegevoegd en zijn de schoonmaakbeurten van Avira Antivirus, BlueStacks en Media Player Classic verbeterd. Ga naar download pagina.
 
Heb dus geprobeerd om de Ccleaner voor Windows 10 te downloaden.Helaas,het was dus betalen en daar denk ik dus niet aan.
Op de downloadpagina van hier kun je die ook niet downloaden :(
 
Bovenaan Onderaan