Speedtest by Ookla

Speedtest by Ookla Online of via MS Store

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
Speedtest is een gratis Windows 10-tool die uw huidige internetverbindingssnelheid rapporteert en (optioneel) de tijd die een website nodig heeft om te laden.

Klik op elk gewenst moment op de knop van Speedtest en standaard wordt de tijd weergegeven die nodig is om de huidige webpagina te laden. Als je hier niet in geïnteresseerd bent, schakel het dan uit op de Speedtest-pagina Opties en bespaar een paar systeembronnen.

Klik op de grote Ga-knop en de add-on voert de bekende Speedtest.net-prestatietest uit. Binnen een paar seconden zie je tijden voor je huidige ping-, download- en uploadsnelheden. (Deze zijn van u naar uw dichtstbijzijnde Speedtest-server, dus een best-case. De extensie staat het kiezen van een andere server niet toe.)

Hoger dan je had verwacht? Lager? Klik op "Opnieuw" om nog een test uit te voeren, noteer indien nodig alle resultaten en neem een gemiddelde.

Alleen de actuele resultaten worden online opgeslagen. Met de Share-knop kunnen ze hun link op Twitter, Facebook plaatsen of gewoon de link naar het klembord kopiëren.

Let op, de link geeft uw ISP weer. Deel het niet openbaar, tenzij je wilt dat iedereen dit weet.

Als het belangrijk is om uw tests op te nemen, kunt u op elk gewenst moment een Speedtest-account maken, opslaan en door de resultaten bladeren. Klik op het pictogram "Gebruiker" rechtsboven om te beginnen.

Windows 10, Windows 11
Auteur
Tuts
Downloads
15
Weergaven
242
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Tuts

Bovenaan Onderaan