Item pictogram

SFCFix 3.0.2.1.

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
De corruptie van systeembestanden die nodig zijn voor het optimaal functioneren van hun computers is een van de grootste en meest voorkomende problemen die gebruikers van het Windows-besturingssysteem vaak tegenkomen. Gelukkig voor Windows-gebruikers worden alle versies van het Windows-besturingssysteem geleverd met een zeer effectief hulpprogramma dat beschadigde systeembestanden kan repareren - de SFC-scan (System File Checker).

SFCFix is zeer eenvoudig te gebruiken, draagbaar en compatibel met alle recente versies van het Windows-besturingssysteem.

De manier waarop SFCFix werkt, is op zijn zachtst gezegd behoorlijk indrukwekkend. Wanneer u een SFC-scan start, maakt de scan een CBS.log- bestand met informatie over elk afzonderlijk beschadigd of ontbrekend systeembestand dat de scan tegenkomt, inclusief de scans die de scan niet kon herstellen of vervangen. Wat SFCFix doet, is dat het dit CBS.log- bestand parst en leest, uitvindt welke corrupte of ontbrekende systeembestanden de SFC-scan niet kon verwerken en vervolgens gebruik maakt van bestandshashes en geavanceerde algoritmische zoekopdrachten om te repareren of vervang alle corrupte / ontbrekende systeembestanden.


SFCFix welcome screen


SFCFix found no corruptions


SFCFix repaired all corruptions successfully

SFCFix logfile showing no corruptions SFCFix logfile showing one corruption
  • Leuk
Waarderingen: Sympathy369 en Tuts
Auteur
Quit
Downloads
35
Weergaven
628
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Quit

Bovenaan Onderaan