ImageMagick

ImageMagick 7.0.10-39

Geen toestemming om te downloaden Word gratis Lid

ImageMagick is een verzameling van voornamelijk opdrachtregelgebaseerde tools waarmee u grafische bestanden kunt bekijken, converteren en bewerken.


Op de eenvoudigste manier zou je gewoon een commando als "convert image.jpg image.png" kunnen gebruiken om een afbeelding van het ene formaat naar het andere te converteren.


Maar het programma kan ook afbeeldingen manipuleren (formaat wijzigen, roteren, bijsnijden of spiegelen), vormen of tekst toevoegen, speciale effecten toepassen, geanimeerde GIF's maken van een reeks afbeeldingen, samengestelde afbeeldingen, montages en nog veel meer maken.


Als je gewend bent aan gewone Windows-foto-editors, lijkt het idee om met afbeeldingen vanaf de opdrachtregel te werken een beetje vreemd, maar de techniek heeft wel zijn voordelen. Als je eenmaal de opdracht hebt om een complexe bewerking uit te voeren, zoals bijvoorbeeld een plat 2D-label omzetten in een 3D-object met de textuur en kleur die je nodig hebt, dan kun je het op andere afbeeldingen herhalen wanneer je maar wilt en hetzelfde resultaat bereiken , bijna onmiddellijk.


Of, als u een programmeur bent, kunt u ImageMagick vanuit uw projecten bellen om afbeeldingen te maken en aan te passen wanneer u maar wilt. Het programma werkt vrijwel overal, dankzij een groot aantal interfaces die kunnen worden gebruikt via .NET, C ++, PHP, Perl, Ruby, Java, COM + en meer. En ImageMagick is een open source-project, dus u kunt het gebruiken, kopiëren, wijzigen of distribueren met uw eigen software, hoe u maar wilt.

1605717451573.png


License: Open Source
Operating Systems: Windows 10, Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8
Auteur
Tuts
Downloads
1
Weergaven
34
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Tuts

 • SPAMfighter
  SPAMfighter
  De software, in samenwerking met Microsoft, is snel geïnstalleerd, is beschikbaar in het Nederlands.
 • Aimp
  Aimp
  Multi-functionele HQ audio speler.
 • Zortam Mp3 Media Studio
  Zortam Mp3 Media Studio
  Mp3 Media Studio is een alles-in-één mp3-applicatiesuite
 • TagScanner
  TagScanner
  TagScanner is een multifunctioneel programma voor het organiseren en beheren van uw muziekcollectie.
 • Mozilla Thunderbird
  Mozilla Thunderbird
  Thunderbird
Bovenaan Onderaan