Avast verwijder tool

Avast verwijder tool 22.4.7175.0

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
Als je hebt besloten dat je een bepaald programma niet langer wilt gebruiken, ga dan naar het Configuratiescherm of het menu Start en doorloop het installatieprogramma. In de meeste gevallen zult u merken dat hierdoor het betreffende programma in zijn geheel wordt verwijderd, maar dit is niet noodzakelijk het geval.

Er zijn gevallen waarin een uninstaller om de een of andere reden bestanden opstart, en dit kan betekenen dat software die u niet wilt, onaangeroerd blijft op uw harde schijf, of dat er restanten van achterblijven. Wanneer u heeft aangegeven dat u een programma wilt verwijderen, is het logisch dat u er de voorkeur aan geeft dat er geen sporen van worden achtergelaten, en dit is iets waar Avast Clear (Uninstall Utility) u mee kan helpen.

Dit is een zeer specifieke tool die is ontworpen om te worden gebruikt om zich te ontdoen van, en in het geval van avast! Antivirusvrij en professioneel, of avast! Internet beveiliging. Het is niet nodig om de app te installeren omdat het een zelfstandige tool is - start hem gewoon op en hij zal snel alle bestanden of registervermeldingen verwijderen die zijn achtergelaten.

U moet eerst het normale verwijderprogramma voor u doorlopen avast! hulpprogramma of u zult merken dat dit hulpprogramma geen effect heeft. Als u andere anti-malwaresoftware hebt geïnstalleerd, is het mogelijk dat Avast Clear (hulpprogramma voor verwijderen) wordt gemarkeerd als verdacht, maar het is volkomen veilig.

1608100748032.png
  • Leuk
Waarderingen: stallion
Auteur
Tuts
Downloads
10
Weergaven
363
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van Tuts

Laatste updates

  1. versie 22.4.7175.0

    geen verdere details of release note beschikbaar
Bovenaan Onderaan