Nieuwe pc

Status
Niet open voor verdere reacties.

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
Beste

Ik krijg morgen een nieuwe pc. Hoe kan ik alles (wachtwoorden en mails enz) overzetten zonder dat ik weer mijn email moet configureren met paswoord enz bij mijn provider en met Outlook. Dank. En mijn Google accounts.
Dank
Lucko
 
welke windows? de nieuwe, de oude
welke browser gebruik je: firefox, microsoft edge, chrome of iets anders
Outlook weer zo'n vaag ding: is het outlook van de Office (welke) of outlook.com of outlook.be ...... allé te gek om los te lopen!
telenet, proximus, .... iets anders

er worden oplossingen/voorstellen gevraagd ..... info??? en mijn glazen bol van AliExpres is nog steeds onderweg, jammer!
jammer genoeg ken ik enkel mijn eigen situatie ... niet die van iemand anders

ik gebruik soms Laplink met een cross-kabel (directe verbinding), soms doe ik dit via mijn netwerk, een opslag medium ....
 
@lucky2000 Ik reageer niet zo hilarisch als onze vriend @wivy , maar ik ben het met hem eens dat dit een te omvangrijk iets is, hier aangebracht met een al te simplistische vraag. Daar is immers géén eenduidig antwoord op mogelijk.
Dat hangt allemaal van zovéél af !

Gebruik je ogen en verstand bij het installeren, lees wat Windows je bij de opstart voorschotelen zal en het komt goed.

Zie je het zelf niet zitten vraag dan hulp aan iemand die even fysiek kan meekijken en helpen - via een online forum is dit écht iets te veelzijdig (maar niet noodzakelijk moeilijk hé !) om via berichtjes af te handelen.
 
Zie je het zelf niet zitten vraag dan hulp aan iemand die even fysiek kan meekijken en helpen - via een online forum is dit écht iets te veelzijdig (maar niet noodzakelijk moeilijk hé !) om via berichtjes af te handelen.
op het forum hier heb ik al verscheidene mensen geholpen via ' AnyDesk ' op afstand dus.
iemand die ik hier kan en mag vernoemen is onze ' Mik ', medewerker en wonend te Zwevegem, zijn niet conforme desktop draait nu op Win 11. dit hebben we samen gedaan! ik vanuit Antwerpen en hij in Zwevegem. ik heb dat met veel plezier gedaan, en die enkele uren die we eraan gespendeerd hebben achter het scherm vlogen voorbij en 't was echt plezant.

als niet actieve-telecom technieker bekijk ik het inderdaad anders en ik help waar ik helpen kan, ik verwacht ook medewerking en info van de tegenpartij, anders heeft het geen zin.

je kan/mag me contacteren via een ' privé-bericht ' (hier op het forum), dan zien we verder.
 
Dank u. Inderdaad die andere vond ik zeer sarcastisch. Het is vooral dat ik hoop dat ik mijn email bij Telenet en office Outlook 'niet opnieuw moet configureren. Dank voor je aanbod. Ik zal Windows 10 hebben met gratis upgrade naar 11. Maar denk dat 11 wéér zoveel anders zal zijn
 
@lucky2000 Als @wivy je via Anydesk of een ander tool wil en kan helpen ben je inderdaad 'lucky' !
Als beheerders juichen wij dat toe, maar je begrijpt dat het initiatief niet van ons kan komen om daar iemand voor aan te duiden.

@lucky2000 : Laat gerust even weten nadien of het gelukt is.
@wivy : nog maar een keer bedankt als je dat wil doen.
 
Wat ik vergeten ben is dat ik dus geen internet verbinding heb hier in dat appartement. Enkel wifi. Maar mijn oude pc kan zich dus niet meer verbinden noch draadloos nog met kabel en powerplug van Telenet. Ik wil ook al mijn programma's op de nieuwe natuurlijk.
 
een privé bericht lucky2000 ...

@lucky2000 en @PhilipV : hopelijk kan jullie nu mijn reactie van #2 begrijpen ... welkom in de realiteit heren.

ben nog steeds bereid om te helpen, begrijp me niet verkeerd.

ik kijk uit naar je antwoord op de PM.
 
Sorry ik heb mijn nieuwe pc all in one 'ig niet uit zijn verpakking genomen. Ik ben ook net verhuisd. Dus kan nu moeilijk uren aan de oc zitten. Maar men sprak ook dat hét via een kabel kan?? Zo moet ik niemand lastig vallen
 
U sprak in uw 1ste bericht dat het ook met een speciale kabel kan. Ik kan nu niemand vragen om me te helpen van op afstand omdat ik niet lang aan de pc kan zitten. Ik ben net verhuisd en moet dozen leeg maken. Dus dacht ik met die speciale kabel dat dit voor iedereen de beste oplossing zou zijn. Graag uitleg over dat systeem aub. Dank bij voorbaat
 
Dus laplink moet op allebei de pc's staan?? En welke kabel moet ik dan kopen. Een cross kabel en moet ik dan niets meer configureren?? Paswoorden van emails en andere programma's worden overgedragen??
 
het adderje onder het gras is dat sommige programma's terug ge-actveerd moeten worden, ... zoals Microsoft Office ( activatie!!! )kan dus problemen geven.
' Laplink ' is ook niet gratis, ook niet goedkoop en voor een éénmalig gebruik .... bekijk het hier maar es.
wat google en g-mail betreft, inloggen op ' Google ' synchroniseren, klaar is kees. (meestal).

ik loop nergens heen, vragen is de boodschap ... liefst voor het kalf verzopen is, niet erna.

succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan