Windows 10 BSOD na nieuwe update windows.

Status
Niet open voor verdere reacties.
Pc geeft volgende foutmeldingen aan:

- system thread execption not handled
Wat is mislukt: fltmgr.sys
- system thread execption not handled
Wat is mislukt: dxgmms2.sys
- Kernel data inpage error
- Kmode exception not handled
Wat is mislukt: Ntfs.sys
- System service exception
Wat is mislukt DXGMM2.sys

Pc kan perfect uren na mekaar draaien om dan plots een blauw scherm te krijgen.
Wat heb ik al gedaan,

In veilige modus zonder netwerk: chkdsk in cmd uitgevoerd, Malwarebytes uitgevoerd, RKill uitgevoerd, Roguekiller uitgevoerd, Tdsskiller uitgevoerd, Driver nvidia verwijderd en terug geinstalleerd.

Nog iemand een voorstel? Dien ik een log te maken van iets?
Alvast bedankt!
 
start een opdrachtprompt (administrator ) en voer de sfc /scannow eens uit ...worden er fouten gevonden zullen deze wellicht ook hersteld worden ..
*alles wijst er op dat je systeem map system32 \drivers beschadigd is of mogelijk problemen geeft want fltmgr.sys bevind zich in de drivers map
de dxgmms2.sys verwijst dan weer naar je videokaart .. en Ntfs.sys kan meerdere oorzaken hebben !
 
Gedaan, scannow geeft geen fouten weer. Het valt me wel steeds meer op dat als de pc wat "kracht" moet zetten ik een bsod krijg. Via ander forum werd me aangeraden eens een memtest86 te doen, deze gaf 247 fouten weer in mijn ram geheugen, kan het 1 met het ander hier gelinkt worden?
 
zeker kan het een aan het ander gelinkt worden ..echter zonder de juiste foutmeldings code hebben we er nu het raden naar .. mogelijk dat er een ram latje overleden is dit is zeker niet uit te sluiten .
 
Een BSOD is eigenlijk altijd een hardware fout.
Meestal geeft dit scherm een foutcode en hiermee kun je zoeken wat er aan de hand kan zijn.

Als je zegt dat het geheugen foutmeldingen geeft is de kans erg groot dat daar het probleem zit.
Check ook even of het geheugen goed in het slot zit. Het zal niet de eerste keer zijn dat een leek tijdens het schoonmaken van een pc de clipjes of hefboompjes van het slot waar het geheugen in zit aanraakt en los wipt. Zonder daar verder aandacht aan te besteden.
 
Tja ik wou de resultaten opslaan aangezien ik er geen snars van snapte bleek dat je daar de pro versie voor nodig hebt. Die kost 44dollar voor dat geld leg ik liever zat bij en koop ik me nieuw geheugen. Daarnet nog gekeken of alles goed vastzat en dat is nog het geval.
 
Als de memtest zoveel fouten geeft.... dan is het vrijwel zeker dat er een geheugenmodule defect is. Niet aan twijfelen. Kan ook zeker resulteren in de gemelde fouten in Windows.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan